Cazal Eyewear brillen

Cazal Eyewear brillen zijn geliefd bij de dragers van het merk en de brillencollectie is dan ook uiterst succesvol. De passie voor detail waarmee Cari Zalloni, de oprichter van het merk, altijd werkte komt tot op de dag van vandaag tot uiting in ieder ontwerp bril van Cazal Eyewear. Zo heb je met een Cazal bril altijd een gewaagde bril in handen die zijn tijd ver vooruit is.

Cazal Eyewear brillen, stijlvol en uniek

Cazal Eyewear is een succesvol brillenmerk dat geliefd is bij haar dragers van over de hele wereld. Cazal Eyewear brillen zijn uiterst stijlvol met een uniek en eigen karakter. Een Cazal bril is uitgesproken, soms zelfs een tikkeltje overdreven en juist dat maakt het merk zo geliefd. In ieder montuur van Cazal zie je de passie en liefde voor detail terug. Bovendien worden alle brillen van Cazal Eyewear samengesteld uit eerste klas materialen zoals titanium en goud. Wie kiest voor een Cazal Eyewear bril kiest voor een kwaliteitsbril die ontworpen is voor hippe mensen die eens wat anders durven dragen. Gewaagd, maar uniek!

Cazal brillen, geïnspireerd door de jaren ‘80

De oprichter van het merk Cari Zalloni wist in elk ontwerp bril van Cazal Eyewear de passie voor het product tot uiting te laten komen. Cari Zalloni was een visionair die elk design van een bril revolutionair wist te maken. Zo creëerde hij trends die hun tijd ver vooruit waren, geïnspireerd door de jaren tachtig cultuur. Sommige modellen van de legendarische brillen van Cazal Eyewear zijn tot op de dag van vandaag nog altijd de trendsetters in de markt.

Creatieve genialiteit

Wie Cazal brillen zegt, zegt eigenlijk Cari Zalloni. De oprichter van het bijzondere merk wordt niet voor niets bestempeld als een creatieve genius. Hij wist met Cazal Eyewear brillen te realiseren zoals geen enkel ander merk dat kon. Nog altijd werken de designers van de brillen van Cazal eyewear met diezelfde passie en spirit als Zalloni destijds deed. Alles wat zijn werk zo onsterfelijk maakte proberen zij in ieder design tot uiting te laten komen. Ze weten altijd weer nieuwe wegen te vinden en daarmee telkens een nieuwe standaard te zetten. Benieuwd? Kom dan snel eens langs bij Van Wely Optiek.

Ik wil meer weten