Multifocale bril

Een multifocale bril kopen

Een multifocale bril kopen, dat doe je niet zomaar. Daar is specialistische kennis voor nodig omdat er veel verschil zit in de diverse soorten multifocale brillenglazen.

Een multifocale bril kopen

Wanneer er een verkeerd advies wordt gegeven kun je de nieuwe multifocale bril als behoorlijk vervelend gaan ervaren met hoofdpijn en duizeligheidklachten tot gevolg. Ben je van plan om een multifocale bril te kopen, in de regio Boxmeer of Gennep? Kom dan eens langs bij Van Wely Optiek. Onze deskundige opticiens meten je ogen en weten waar ze over praten!

Meer over ons

Multifocale bril die past bij je gezicht

Het unieke van een multifocale bril is dat je er zowel van veraf als dichtbij scherp mee kunt zien. De multifocale bril beschikt namelijk over een leesgedeelte. Daarnaast brengen multifocale brillen nog meer voordelen met zich mee:

  • Geen last van die vervelende beeldsprongen (plotselinge overgangen)
  • Ook in tussenliggende afstanden zie je scherp
  • De bril heeft een jongere uitstraling omdat je het leesgedeelte niet ziet

Wil je een multifocale bril aanschaffen, dan is de belangrijkste vraag naar welke verhouding je op zoek bent? Iemand die veel op de weg zit heeft immers een andere multifocale bril nodig dan iemand die veel leest. Bij Van Wely Optiek in Boxmeer en Gennep luisteren we aandachtig naar jouw wensen en meten we je ogen, zodat we een passend advies kunnen geven over het multifocale brillenglas dat het beste aansluit bij jouw ogen.

Onze oogmeting

Multifocale bril kopen? Kom naar Van Wely!

Wil je een multifocale bril kopen? Kom dan eens langs bij Van Wely Optiek in Boxmeer of Gennep. Dan ontmoet je niet alleen onze ervaren opticiens en optometristen die je graag advies geven over multifocale brillenglazen, maar vind je ook nog eens een ruime collectie met de aller gaafste monturen van over de hele wereld. Zo heb je een multifocale bril die je altijd een ontspannend en gecombineerd zicht biedt en zie je er ook nog eens trendy uit met een hip, uniek montuur!

Contact