Oogzorg

Bij Van Wely Optiek draait het niet alleen om de bril of de contactlens, maar vooral om zorg voor jouw oog. Op basis van een onderzoek geven wij duidelijke adviezen die draaien om de oplossing, niet om de klacht. Al hebben we de beste apparatuur, goed luisteren naar jouw wens blijft het allerbelangrijkst.

Van intake naar oplossing

Een optimale oogmeting is een samenspel tussen klant en opticien, waarbij jij natuurlijk centraal staat. Daarom starten we altijd met een intake, om een goed beeld te krijgen waarmee we je kunnen helpen. Zo kunnen we het onderzoek volledig aanpassen op basis van jouw ogen, om tot de beste oplossing te komen.

Daarnaast is het belangrijk om na een aantal jaar nog eens terug te komen voor een nieuwe oogmeting. Zo weet je altijd zeker dat je de juiste bril of lens hebt bij jouw ogen.

Deskundige oogzorg

Vanuit onze intake ontstaat een persoonlijk advies. Dit kan betekenen dat we je doorverwijzen naar de oogarts, maar in de meeste gevallen gaan we samen op zoek naar de bril of contactlens die bij jou past. Daarbij gaan we in op wat bijvoorbeeld jouw werk is en wat je hobbies zijn. Bij sommige sporten is namelijk juist fijn om lenzen te dragen, terwijl soms een mooie bril de beste optie is. Maak daarom snel een afspraak om ons te laten adviseren wat voor jou het beste advies is.

Nu een afspraak maken

Welk type glas of lens past bij mijn oog?

Welk glas bij jou past is erg persoonlijk en natuurlijk erg afhankelijk van je ogen. Wij helpen je ten alle tijde met het beste mogelijke advies in zowel enkelvoudige glazen, computerglazen of multifocale glazen. Net als onze brillencollectie is ook het assortiment op het gebied van lenzen erg groot. Het aanbod varieert van zachte tot harde zuurstof doorlatende lenzen, en natuurlijk ook nachtlenzen. Ons team kan je er alles over vertellen en gaat samen met jou op zoek naar de voor jou meest geschikte lens. Loop daarom snel een keertje binnen.

Onze winkels