Oakley brillen

Sport, mode en lifestyle. Dat zijn de ingrediënten voor Oakley brillen en zonnebrillen. Voor wie op zoek is naar een functionele (sport)bril of zonnebril die er ook nog eens stijlvol uitziet is Oakley een uitkomst. Het merk laat zich inspireren door de grote sportsterren van deze wereld en dat zie je terug in de brillen van Oakley.

Oakley brillen combineren prestatie en mode

Oakley brillen zijn (zonne)brillen van het wereldberoemde Amerikaanse sportmerk. Kenmerkend voor de Oakley bril is de combinatie van fashion appeal, innovatief materiaal en een intensieve samenwerking met topatleten van over de hele wereld. Zo ontstaat een collectie van high-performance modellen met een sportieve en modieuze stijl. Prettig om te dragen, multifunctioneel en ook nog eens een lust voor het oog!

Oakley brillen, ontwikkeld door topsporters

Atleten streven altijd naar perfectie en moeten dag in, dag uit dealen met alles wat de topsport van hen vraagt. Oakley werkt zowel in het design- alsmede het testproces samen met topsporters om zo te kunnen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die de topsport stelt en weet dat de combineren met de allerlaatste modetrends. Zo ontstaan brillen van Oakley die niet alleen modieus zijn, maar ook nog eens prestatiegericht. Een unieke combinatie in de brillenwereld.

Kunst met wetenschap verheven

In Oakley herenbrillen en damesbrillen worden kunst met wetenschap verweven. Enerzijds heeft het brillenmerk namelijk vele patenten in bezit, waardoor de technische virtuositeit ongekend is. Anderzijds heeft het merk design en lifestyle hoog in het vaandel staan. Op die manier ontstaat een echte lifestyle bril die ook tijdens het sporten gedragen kan worden. Brillen en zonnebrillen van Oakley staan voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit met een eigen stijl. Wil jij ook wel eens rondlopen met een echte Oakley bril? Kom deze dan snel eens bewonderen bij Van Wely Optiek!

Ik wil meer weten