Anne et Valentin brillen

Anne et Valentin brillen passen zich aan jou als klant aan. Bij ieder ontwerp bril van Anne et Valentin staat de brildrager centraal. Hoe denkt de klant, hoe beweegt de klant en wat is de levensstijl van de klant? Allemaal vragen die zijn beantwoord om het perfecte frame te creëren. En dat merk je als je een Anne et Valentin bril draagt!

Anne et Valentin brillen, een tikkeltje eigenwijs

Een Anne et Valentin bril past niet alleen bij jou, jij past ook bij het merk. Het merk heeft een scherpe focus op jou als klant. Dat zorgt voor een prachtige, gevarieerde brillencollectie met veel persoonlijkheid. Soms een tikkeltje eigenwijs, maar allemaal gecreëerd door ontwerpers met passie voor het vak. Vanuit het hart van het bedrijf in Toulouse brengen zij de mooiste Anne et Valentin brillen op de markt. Laat je inspireren door dit originele merk; kom de Anne et Valentin brillencollectie snel eens bekijken in onze winkel in Boxmeer.

Zorgvuldig samengestelde Anne et Valentin brillencollectie

De prachtige collectie van Anne et Valentin mannenbrillen en vrouwenbrillen was nooit ontstaan als de twee oprichters van het merk elkaar niet toevallig hadden ontmoet. Bij die eerste ontmoeting sloeg de vonk gelijk over en een nieuw brillenmerk was geboren. Het bedrijf werd in 1980 opgericht in Toulouse en vandaag de dag is dat nog altijd de thuisbasis van Anne et Valentin brillen. De grenzen van het brillenmerk reiken echter verder. De zorgvuldig samengestelde collectie is inmiddels verkrijgbaar in Europa, de Verenigde Staten, Canada en Japan.

Anne et Valentin, verre van standaard

Anne et Valentin is geen standaard brillenmerk. De collectie zelf is namelijk een unieke verzameling van originele frames. Daarnaast hanteert het merk een verre van alledaagse verkoopstrategie. En die combinatie zorgt ervoor dat het merk niet standaard is, maar juist een inspiratiebron vormt. Bij Van Wely Optiek willen we je dan ook graag kennis laten maken met de fantastische brillen van Anne et Valentin. Kom daarom snel eens langs in onze winkel en ontdek de originele, kleurrijke en levendige creaties van het Franse brillenmerk Anne et Valentin.

Ik wil meer weten