Leisure Society brillen

Voor wie op zoek is naar een exclusieve bril van topkwaliteit die ook nog eens comfortabel is om te dragen is een Leisure Society bril een uitstekende keuze. Een prachtige tijdloze bril die is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en luxe componenten.

Leisure Society brillen van Shane Baum

Leisure Society brillen zijn ontworpen op basis van een geloofsovertuiging. Daar is het merk altijd aan vast blijven houden en de merkstrategie is daaraan altijd ondergeschikt gebleven. Leisure Society brillen zijn gestoeld op het perspectief van hoe het leven volgens designer Shane Baum zou moeten zijn. Hij vond het belangrijk om tijd te spenderen aan familie en vrienden en hield ervan om te genieten van de momenten van absolute vrije tijd. Die levenswijze zie je terug in de designs van Leisure Society brillen.

Duurzame en tijdloze brillen van Leisure Society

De waarden die Shane Baum belangrijk vond in het leven heeft hij door weten te vertalen naar de ontwerpen van Leisure Society brillen en gecombineerd met zijn passie voor ontwerpen van producten van ongekende klasse. De brillen van Leisure Society worden enkel vervaardigd met behulp van de meest luxe componenten; titanium, goud, diamanten en buffalo hoorns. Zo worden brillen gemaakt van de hoogste kwaliteit die geïnspireerd zijn op klassieke designs en voorzien zijn van een state-of-the-art technologie. Bij Leisure Society brillen heeft men de intentie om producten te ontwerpen die duurzaam en tijdloos zijn.

Leisure Society heren- en damesbrillen

Leisure Society herenbrillen en damesbrillen zijn veelal met de hand gemaakt. Elk element van de bril is tot in detail uitgedacht. Het lichtgewicht ontwerp maakt de brillen comfortabel om te dragen, maar door gebruik van materialen als titanium en goud heeft de bril ook een ongekende klasse. Een Leisure Society bril maakt de drager trots, tovert een glimlach op het gezicht en staat bovenal voor exclusiviteit en kwaliteit. Benieuwd naar de stijlvolle modellen van Leisure Society? Kom dan snel eens langs in onze winkel!

Ik wil meer weten