Etnia Barcelona brillen

Etnia Barcelona brillen zijn net zo kleurrijk en levendig als de stad waarnaar ze zijn vernoemd. De dames- en herenbrillen worden weliswaar gecreëerd in Italië, maar het merk weet een typische internationale stijl neer te zetten. Gedurfd, uitgesproken, retro en vintage; dat is Etnia Barcelona.

Etnia Barcelona brillen en zonnebrillen

Het gepassioneerde team van designers van Etnia Barcelona brillen en zonnebrillen weet keer op keer haar eigen geschiedenis te schrijven door samen te werken met legendes uit de kunst- en fotografiewereld. Daarbij maakt het merk gebruik van hoogwaardig materiaal zoals kunststof of metaal of kiest het juist voor een uniek montuur zoals bijvoorbeeld houtlook. Etnia Barcelona brillen bestaan uit de meest prachtig gevormde monturen en de hele collectie springt eruit dankzij opvallend kleurgebruik.

Brillen met gedurfde kleuren

Etnia Barcelona brillen werd opgericht door de 17-jarige David Pellicer. Een familiepassie voor zonnebrillen lag daaraan ten grondslag. De jonge David droomde van de creatie van een echt merk, hij wilde zijn eigen bedrijf starten en een stempel drukken op de (brillen)wereld. Hij wist dat te bewerkstelligen door in een traditionele wereld van zwart en bruin kleurgebruik brillen te introduceren met twee of drie kleuren. Zo lanceerde hij kleurrijke, gedurfde ontwerpen die gemaakt zijn met veel toewijding en passie.

Etnia Barcelona brillen met verrassende kleuren

Dankzij de nooit eerder gecombineerde kleurstellingen weet Etnia Barcelona de persoonlijkheid van individuele gezichten te benadrukken. De brillen van dit merk springen er letterlijk uit. Dus ben je op zoek naar een bijzonder en gedurfd model bril in een leuk kleurtje, dan is Etnia Barcelona brillen echt iets voor jou! Kom snel eens langs in onze winkel om deze uitgesproken collectie brillen en zonnebrillen te bekijken.

Ik wil meer weten