Garrett Leight brillen

Garrett Leight brillen zijn origineel en vernieuwend. Trendsetters kunnen hun hart  dan ook zeker ophalen bij de modellen van dit merk. Garrett Leight brillen zijn geïnspireerd door de Californische cultuur. Zo weet het merk monturen neer te zetten van Amerikaanse klasse en tijdloze schoonheid.

Garrett Leight brillen en zonnebrillen

Het relatief jonge merk Garrett Leight brillen werd in 2011 opgericht in Venice Beach California en verder geperfectioneerd in Los Angeles. De Californische levensstijl en inspirerende omgeving zitten diepgeworteld in de identiteit van het merk. Niet voor niets wordt het woord California dan ook toegevoegd aan de merknaam om  zo de Californische cultuur blijvend te kunnen benadrukken. Het brillenmerk Garret Leight staat bekend om brillen die ontworpen zijn door toppers uit het vak die hun creativiteit weten te combineren met de nodige esthetiek.

Garrett Leight, hedendaags en tijdloos tegelijk

Garrett Leight mannenbrillen en vrouwenbrillen zijn gestoeld op klassieke, herkenbare modellen en dat hebben de ontwerpers door weten te vertalen naar frisse en moderne vormen. Zo ontstaan verrassende en eigenwijze collecties van fraaie, vintage brillen en zonnebrillen geïnspireerd door artistieke expressie, mode, fotografie, muziek, design en architectuur. Dat maakt de collectie brillen en zonnebrillen van Garrett Leight hedendaags maar toch tijdloos.

Sterke en duurzame kwaliteitsbrillen

Een Garrett Leight bril is tot in detail uitgewerkt en bovendien gemaakt van sterk en duurzaam kunststof. Garrett Leight brillen worden gemaakt met onderdelen vanuit de hele wereld, zo haalt het merk materialen uit Italië, Japan, Duitsland, New York en China. Garrett Leight brillen staan bekend om uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De fraai ontworpen designs brillen zijn daarmee uitgegroeid tot een must-have voor trendsetters en inmiddels in meer dan 25 landen te koop. Ook bij Van Wely Optiek kunt u een Garrett Leight bril bekijken en passen. Kom snel eens langs!

Ik wil meer weten