Onze merken

Onze collectie van brillen is zorgvuldig samengesteld met merken van over de hele wereld, met onze eigen ogen gespot op de beurs. Maak hieronder kennis met onze merken, zoals Etnia Barcelona, Dita Eyewear en natuurlijk ons eigen merk Olaf Eyewear. Geselecteerd met passie en dat merk je!

Ontdek onze collectie brillen en zonnebrillen

Onze collectie is met grote zorg samengesteld met een mix van bekende merken tot nieuwe baanbrekers! Daarbij kijken we niet naar hoeveel mensen er mee op straat lopen, maar naar belangrijke aspecten zoals pasvorm, materiaalgebruik, design en exclusiviteit. Denk bijvoorbeeld eens aan Anne et Valentin dat unieke design brillen maakt van de beste kwaliteit titanium in combinatie met de mooiste kwaliteit kunststof. Of de brillen van Dita Eyewear dat uitblinkt in elk prachtig detail, van subtiel tot 18-karaats verguld.

Met Olaf Eyewear hebben wij ons eigen merk ontwikkeld, gemaakt door Italiaanse gepassioneerde vakidioten. Begonnen als droom en in de laatste jaren uitgegroeid tot één van onze best verkopende merken. Nu nog exclusief verkrijgbaar bij Van Wely Optiek, maar waar deze droom eindigt weet natuurlijk niemand!