Over ons

De gezelligste winkel waar je de leukste brillen vindt! Dat is wat wij hopen dat onze klanten over ons vertellen. We willen dan ook graag meer zijn dan alleen een optiekzaak met wanden vol brillen. Van Wely Optiek wil een plek zijn waar iedereen zich thuisvoelt, zodat je naar binnen loopt ook als je nu even geen bril of contactlenzen nodig hebt. Het draait namelijk niet om de bril, maar om jou als klant. Wees welkom!

Geschiedenis

De geschiedenis van van Wely Optiek gaat terug naar 21-09-1965. Toen begon Jan van Wely zijn optiekzaak aan de steenstraat 33 in Boxmeer. Het was een winkeltje van nauwelijks 1-bij-1 en de eerste optiekspeciaalzaak in de regio. Al gauw werd deze winkel te klein en kwam er steeds meer versterking op de werkvloer. Met Hans, Willy en Mark werd verder gebouwd aan het succes van van Wely Optiek. Er volgden vele verbouwingen en de verhuizing in 1981 naar de huidige locatie op steenstraat 49.  In 1994 kwam er een tweede vestiging bij in Gennep, zodat ze ook aan de andere kant van de Maas de leukste brillen konden kopen. 

Op deze locatie werden ook weer vele verbouwingen gerealiseerd en inmiddels was duidelijk dat zoon Olaf later ook brilletjes wilde verkopen. Ondertussen werd het team verder versterkt met Mariëlle. In 2001 nam Olaf het over van pa en later kwam ook zijn vrouw Fabiënne in het bedrijf. Daarnaast is in de jaren het team versterkt met Linda en Gaston. Eind 2016 is de winkel in Boxmeer opnieuw verbouwd en volledig opnieuw ingericht, helemaal in de stijl van Olaf & Fabiënne.

In 51 jaar zijn we één ding nooit uit het oog verloren. Jouw de allerleukste bril of fijnste contactlens adviseren, perfect passend en gemeten in de gezelligste sfeer.  

Met de service van een topteam

Achter het succes van Van Wely Optiek staat een fantastisch team, aangevoerd door de twee ondernemers Olaf & Fabiënne van Wely. De passie voor oogmode en contactlenzen spat er vanaf. Zij zorgen ervoor dat elke klant in een ongedwongen sfeer lekker kan shoppen en helpen je met het beste advies wanneer jij het nodig hebt. Kom snel naar de winkel en leer Olaf, Fabiënne, Willy, Mariëlle, Linda,Gaston, Zahra en Saskia snel kennen onder het genot van een kopje koffie!

"Het leven is betoverend, men moet het alleen maar door de juiste bril zien."

Alexandre Dumas Fils