Olaf Eyewear brillen

Olaf Eyewear brillen, ontwikkelt door Italiaanse vakidioten met een onnavolgbare passie. Het begon allemaal met een droom, maar groeide uit tot één van de best verkopende brillenmerken van Van Wely Optiek. Nu nog exclusief bij Van Wely Optiek verkrijgbaar, maar de droom gaat verder…

De unieke topcollectie van Olaf Eyewear

Olaf Eyewear is een montuur van Italiaanse makelaardij en dat zie je terug in de unieke topcollectie van Olaf Eyewear. De brillen zijn gemaakt van een mooie kwaliteit kunststof of titanium, kennen een perfecte pasvorm en zijn voorzien van kristalhelder glas. Olaf Eyewear is er dan ook voor iedereen die op zoek is naar een onderscheidende bril. Voor zowel Olaf Eyewear mannenbrillen alsmede Olaf Eyewear vrouwenbrillen is er ruime keuze uit fraaie monturen die ook nog eens tot in detail met de hand gemaakt zijn. Een exclusieve bril voor exclusieve mensen, voor jou dus!

Olaf eyewear brillen, een briljant idee

Olaf Eyewear is ontstaan uit de combinatie van een impulsief karakter, de wil om je dromen na te leven en de stap durven nemen om je hart te volgen. Grappig genoeg is het hele concept rondom Olaf Eyewear slechts in een fractie van een seconde ontstaan. Olaf Van Wely kreeg het idee op een beurs in Parijs in 2012. Al jaren speelde hij met het idee om een eigen brillenlijn te beginnen. En daar in het mooie Parijs kreeg dat idee eindelijk invulling.

De geboorte van Olaf Eyewear brillen

In Parijs stuitte Olaf van Wely in een brillenstand op een prachtig kwalitatief hoogwaardig montuur. Het montuur was echter merkloos. Waar drie andere Nederlandse top-opticiens doorliepen omdat ze van mening waren dat niemand een merkloze bril zou willen, kreeg Olaf van Wely een briljant idee. “Als er geen merk is, dan creëer ik toch een merk.” Zijn collega’s zagen het niet, maar Olaf realiseerde zich gelijk dat hij goud in handen had. Olaf Eyewear was geboren. Olaf Eyewear brillen zijn exclusief verkrijgbaar bij Van Wely Optiek in Boxmeer en Gennep. Benieuwd? Kom snel eens langs!

Ik wil meer weten