Örgreen brillen

Örgreen brillen en zonnebrillen zijn geïnspireerd door de straatcultuur, extreme sporten en klassieke auto’s. Dat maakt de dames- en herenbrillen van Örgreen dynamisch en speels, maar nooit arrogant. Örgreen bouwt graag op haar tradities en haar historie, maar daagt zichzelf dagelijks uit om een nieuwe maatstaf te zetten.

Örgreen brillen met een eigen twist

Hoogwaardige kwaliteit, innovatieve designs en verrassende kleurencombinaties, dat is de collectie van Örgreen brillen. Het merk weet altijd het coole met het alledaagse te combineren en dat zorgt ervoor dat het merk niet gestoeld is op snelle trends, maar juist geïnspireerd wordt door klassieke elementen die opnieuw worden uitgevonden. Zo ontstaat de creatie van een unieke, doch herkenbare bril met een eigen twist. Bijzonder, grappig en sportief.

Brillen van Deense klasse

Het merk Örgreen is geboren en groot geworden in Kopenhagen (1997). Alle heren- en damesbrillen worden in Japan met de hand gemaakt met behulp van de nieuwste technieken en daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien worden alle kleuren van de brillencollectie van Örgreen in eigen huis ontwikkeld en getest in Japan. Op die manier ontstaan de meest mooie samengestelde tinten.

Örgreen (zonne)brillen zijn ijzersterk

Naast de ‘gewone’ brillen zijn er ook Örgreen zonnebrillen verkrijgbaar. Bij het ontwikkelen van de zonnebrillen van Örgreen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van metalen als titanium en beta titanium. Het merk straalt daardoor klasse uit maar is tevens duurzaam. Met een bril van Örgreen kies je voor Deens design op zijn best; innovatief, sterk en subtiel, maar wel met een unieke twist. Het merk is verkrijgbaar in meer dan 40 landen wereldwijd en dus ook bij Van Wely Optiek. Kom snel eens langs om die Scandinavische klasse te bewonderen.

Ik wil meer weten