Varifocus brillen in Boxmeer of Gennep

Wil je een nieuwe varifocus bril kopen? Bij Van Wely Optiek in Boxmeer of Gennep helpen we je graag. Je vindt bij ons een ruim aanbod met de hipste, stoerste en coolste monturen die altijd onderscheidend zijn.

Varifocus brillen kopen in Boxmeer of Gennep?

Daarnaast adviseren onze ervaren opticiens en optometristen je graag over het voor jou meest ideale type glazen met de juiste sterkte. In onze winkels is het tevens mogelijk om een deskundige oogmeting uit te laten voeren. Zo loop je altijd de deur uit met een geschikte varifocus bril die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Contact

Varifocus bril kopen voor veraf en dichtbij

Een bril met varifocale glazen biedt scherp zicht voor zowel veraf als dichtbij, zonder dat je daarbij last hebt van een vervelende scheidingslijn in je beeld. Zo heb je altijd optimaal zicht. Naast dat je bij ons de keuze hebt uit een ruim assortiment varifocale brillen, bieden we je ook de mogelijkheid om een zonnebril met dit type glas aan te schaffen. Zo zit je ook relaxed achter het stuur terwijl de zon schijnt en geniet je van de zon op het terras, terwijl je ook de menukaart nog goed kunt lezen.

Zonnebril op sterkte

Een passende varifocale bril

Bij Van Wely Optiek kennen we als geen ander het belang van de juiste bril. Onze deskundige medewerkers helpen je daarom graag met een passend advies op het gebied van varifocale brillen. Het exacte type glas dat je nodig hebt hangt namelijk af van je levensstijl. Rijd je veel auto, lees je veel of zit je vaak achter een computer? Dat zijn belangrijke indicatoren voor het type glas dat in jouw varifocale bril geplaatst moet worden.

Oogmeting

Trendy monturen voor varifocus brillen

In onze winkel in Boxmeer of Gennep kies je uit:

  • De leukste collectie trendy monturen
  • van de stoerste en meest onderscheidende merken
  • die voorzien zijn van de laatste trends

Bij Van Wely Optiek zijn we namelijk altijd op zoek naar de coolste monturen van over de hele wereld. Wij zijn immers net als jij trendsetters en altijd op zoek naar de laatste oogmode. Op die manier garanderen we je dat je bij ons altijd unieke varifocus brillen zult kopen. Bovendien loop je bij ons de deur uit met een bril waar je je lekker bij voelt en die ook nog eens perfect bij je gezicht past.

Meer over ons

Varifocus brillen kopen doe je bij Van Wely

Wil jij een kwalitatief hoogwaardige varifocus bril kopen die ook nog eens uniek is qua montuur en perfect aansluit bij jouw gezicht? Kom dan snel langs in één van onze winkels in Boxmeer of Gennep. Wij hebben onderscheidende merken voor je in de aanbieding zoals Anne et Valentin, Starck, Olaf Eyewear, Etnia Barcelona en nog veel meer. Bovendien voorzien we je graag van een eerlijk advies, zodat jij met een varifocus bril naar buiten loopt waar je weer jaren plezier van hebt!

Onze merken