Thom Browne brillen

Thom Browne zonnebrillen zijn tot in detail afgewerkt, hebben een kenmerkend stijlvol design en zijn verkrijgbaar in onderscheidende kleurencombinaties. Voor wie op zoek is naar een unieke bril met een eigen karakter, is de Thom Browne zonnebril een absolute aanrader.

American fashion design

Thom Browne is een American fashion designer. Hij lanceerde een menswear and womenswear merk dat bestond uit goed gestroomlijnde pakken met een grappige twist. Hij groeide daarmee al snel uit tot een toonaangevend modeontwerper met een obsessie voor details. Dat zorgde ervoor dat hij meervoudig werd bekroond met de menswear designer van het jaar award. En die klasse zie je niet alleen terug in de pakken, maar zeer zeker ook in de Thom Browne brillen.

Thom Browne Eyewear

Voor Thom Browne hield het namelijk niet op bij kleding. In 2011 ging Thom Browne de samenwerking aan met de luxe brillendesigner Dita. Samen lanceerden ze unisex zonnebrillen van Thom Browne merk, die geïnspireerd zijn door architecturen, studio artiesten, industriële designers en professoren uit de jaren ’40-’50 en ’60. Elke zonnebril heeft de unieke handtekening van Thom Browne met het herkenbare wit met blauwe logo, waardoor je zeker weet dat je een echte Thom Browne bril in handen hebt.

Thom Browne zonnebrillen met eigen karakter

Thom Browne Eyewear is onderscheidend met een eigen karakter. Het merk kenmerkt zich door unieke kleurencombinaties en door kwaliteitsmaterialen zoals echt leer en metaal. Voor wie op zoek is naar een onderscheidende bril van een topklasse designer is het merk Thom Browne de ideale keuze. Kom gerust eens langs bij van Wely Optiek om deze bijzondere, stijlvolle collectie brillen en zonnebrillen van Thom Browne te bekijken.

Ik wil meer weten

“As a designer, I’m supposed to be provoking people’s reactions, and getting people to see things differently. […] That’s the only way things move forward.”

Thom Browne