Starck brillen

Starck brillen zijn geboren uit een combinatie van creativiteit en technische uitmuntendheid. Herenbrillen, gericht op de moderne zakenman, die zich aanpassen aan het gezicht. Sterk, stijlvol, flexibel en comfortabel; dat is een Starck bril bij uitstek.

Philippe Starck brillenmerk

Philippe Starck is een wereldberoemde architect. Starck was altijd al bezig met ontwerpen. Zo ontwikkelde hij parfum, meubels, schepen, vliegtuigen, interieurprojecten en horloges. Met meer dan 10.000 creaties wist hij wereldwijde roem te vergaren. In zijn ontwerpen streeft hij er altijd naar om met innovatieve creaties, in welke vorm dan ook, het leven van zoveel mogelijk mensen te verbeteren. Hij is altijd op zoek naar het minimum, naar perfectie tot in detail. Met die achterliggende gedachte is ook het brillenmerk Starck bedacht.

Starck brillen; sterk en flexibel

Samen met brilontwerper Alain Mikli wist Philippe Starck een prachtige mannelijke brillenlijn te ontwerpen. De creativiteit en technische expertise van de twee heren kwam tot uiting in de Starck Eyes collectie. Dit zijn herenbrillen die geïnspireerd zijn door de mens en toegewijd zijn aan het menselijk welzijn. Zo ontwikkelden ze Biolink, het sterkste scharnier ter wereld. Het is flexibel, soepel, kan 360 graden draaien en kent meer dan 50.000 bewegingsmogelijkheden. Uniek en bovenal erg functioneel!

De innovatieve brillen van Starck

De combinatie tussen een prachtig design met een innovatief, onverwoestbaar scharnier maakt de brillen van Starck zo bijzonder. Alle herenbrillen zijn volledig aanpasbaar aan de gezichtsvorm maar blijven stevig en flexibel. De brillen van Starck richten zich op de moderne zakenman die gevoelig is voor de laatste technologie. De zakenman die waarde hecht aan kwaliteit, oog voor detail heeft en op zoek is naar comfort en stijl. Voel jij je aangesproken? Kom dan snel eens langs bij Van Wely Optiek om deze bijzonder innovatieve brillencollectie van Starck met eigen ogen te bewonderen.

Ik wil meer weten